Tööpakkumised

TOOTMISJUHT-TEHNOLOOG

Meie kliendiks on Pärnumaal asuv lihatööstus OÜ Karjamõisa, mis tegeleb veiste, lammaste, kitsede ja kütitud suurulukite käitlemise ja lihatoodete valmistamisega.

Ettevõte on pälvinud viimased 2 aastat Gasellettevõtte tiitli, tegutseb vastavalt ISO 9001 kvaliteedijuhtimissüsteemile ning omab lisaks kvaliteedisertifikaati FSSC22000. Tootmine asub Are vallas, Pärnumaal. 80% toodangust eksporditakse.

Ettevõtte tegemiste kohta leiate infot www.facebook.com/karjamoisa.

Otsime meeskonda

TOOTMISJUHT-TEHNOLOOGI

Sinu töö eesmärgiks on tootearenduse- ja tootmisprotsessi juhtimine.

Sinu peamisteks tööülesanneteks on:

  • Müügitellimustele tuginedes tootmisplaanide koostamine, tootmistöö planeerimine
  • Tootmistellimuste tähtaegse täitmise korraldamine, sh. tootmisvõimekuse hindamine (tootmisvahendite ja – seadmete vajaduse hindamine ja olemasolu)
  • Töötajate tööaja arvestus ning graafikute koostamine
  • Uute toodete väljatöötamine, katsetamine ja neile retseptide koostamine
  • Uute toodete tootmisesse juurutamine

Ootame Sind kandideerima, kui

  • Sul on kõrgharidus toiduainete tehnoloogias
  • omad töökogemust toiduainete tootmises töötamises (eeliseks on lihatööstuses töötamise kogemus), tead selle eripärasid ning Sul on teadmised toiduhügieenist
  • oled edukas planeerija, organiseerija ja ei karda vastutust
  • oskad inglise keelt vähemalt suhtlustasandil, vene keele oskus tuleb kasuks (mõned kliendid on vene rahvusest, kellega tuleb aeg-ajalt suhelda)

On oluline, et soovid teha meeskonnatööd, oled avatud ja hea suhtleja. Juhina suudad ennast positiivselt kehtestada ning oled tegutsemises suunatud tulemustele ja tõhususele.  

Ettevõte pakub võimalust panustada eduka ettevõtte arengusse, professionaalset ja sõbralikku meeskonda ning häid töötingimusi.

Kandideeri portaalide cv.tammistepersonal.ee, CV Keskus või CV-Online kaudu kuni 14.10.2016. Palun lisa CV-le ka motivatsioonikiri.

Lisainfo projektijuht Kadi Kuuskmannilt telefonil 525 0970 või kadi@tammistepersonal.ee.