fbpx
tammmiste, värbamine, koolitus

Eelvalik

Värbamine, eelvalik - Tammiste Personalibüroo

Soovid leida uut töötajat, kuid sul ei ole aega värbamise protsessi ette valmistada ja läbi viia? Samas tahad kandidaate iseseisvalt hinnata, sest tead täpselt, millist inimest otsitavasse rolli on vaja?

Meie eelvaliku teenus keskendub värbamise protsessi algetapile. Toome sinuni profiilile vastavad kandidaadid, kelle seast lõpliku valiku saad teha sina.

Ajaliselt tuleks arvestada alates koostöölepingu sõlmimisest kuni kandidaatide esitamiseni umbes 5 nädalat.

MILLINE ON MEIE EELVALIKU OTSINGU PROTSESS?

EELTÖÖ

Aitame sul läbi mõelda, millist inimest sinu ettevõte vajab ning mis tagab täidetaval ametikohal edu. Selleks külastame sinu ettevõtet enne eelvaliku protsessi algust, et tutvuda töökeskkonnaga ja inimestega. Lisaks koostame sinuga koostöös põhjaliku ametikoha profiili, kus kirjeldame täidetavad tööülesanded, vajalikud oskused, isikuomadused tööks ja mida sinu ettevõtte saab uuele kolleegile omalt poolt pakkuda.

Kui omavahelised kokkulepped tehtud, allkirjastame koostöölepingu ning alustame otsinguga.

OTSING

Eelvaliku otsingu puhul kasutame avalikku otsingut. Selleks loome värbamiskampaania. Koostame kampaania sõnumi ning visuaalse lahenduse, mille sinuga enne avaldamist kooskõlastame. Peamiste kanalitena kasutame Tammiste Personalibüroo kodulehel olevat maandumislehte ja uudiskirja, sotsiaalvõrgustiku kanaleid ning sinuga kokkuleppel ka erinevaid tasulisi kanaleid.

HINDAMINE

Kandidaadi sobivust sinu tiimi ja pakutavale ametikohale hindame läbi töövestluse. Intervjuul tutvustame sinu ettevõtet ja vabanevat positsiooni lähemalt. Samuti kaardistame kandidaadi enda ootused, motivatsiooni, eelneva töökogemuse ja oskused.

LÕPPVALIK

Eelvalikus esitame sulle kuni 6 kandidaati koos kirjalike kokkuvõtetega vestlustest, mille põhjal saad otsustada, kellega soovid kohtuda. Edasistel kohtumistel meie ei osale, kuid oleme vajadusel ikka olemas, kui soovid värbamispartneriga arutleda, milline on parim valik sinu ja su ettevõtte jaoks.

Kui tunned, et meie kogutud infost on otsustamiseks vähe, saad juurde tellida lisateenuseid:

✔️ testid hindamaks kandidaadi kiirust/täpsust, vaimset võimekust, isiksuseomadusi, motivatsiooni ja omaseid käitumisviise;

✔️ taustakõned, mille raames helistame 2-3 soovitajale, kes on kandidaadiga koos töötanud kas kolleegi, koostööpartneri, juhi või alluvana;

✔️ coachiv intervjuu, et välja selgitada kandidaadi kompetentsid ning hinnata põhjalikumalt temale omaseid käitumis- ja mõtlemisviise.

Küsi pakkumist või helista
+372 5698 8100

Küsi pakkumist või helista
+372 5698 8100

Vaata lisaks

Uudiskiri

Jagame oma uudiskirjas personalitöö-, juhtimis- ja suhtlemisalaseid kogemusi ja mõtteid. Igas uudiskirjas anname infot ka tööpakkumiste ja koolituste kohta.

* kohustuslik

Kinnitame, et kaitseme uudiskirjaga liitunute isikuandmeid ega levita neid kolmandatele osapooltele.

Uudiskiri

Jagame oma uudiskirjas personalitöö-, juhtimis- ja suhtlemisalaseid kogemusi ja mõtteid. Igas uudiskirjas anname infot ka tööpakkumiste ja koolituste kohta.

Kinnitame, et kaitseme uudiskirjaga liitunute isikuandmeid ega levita neid kolmandatele osapooltele.